Sivut

6.2.2013

Talonäytöksissä

Avoimet talonäytökset ovat ihan mukavia tilaisuuksia, kun saa kerrankin tirkistellä ja hakea ideoita ihan luvan kanssa. Jokaisesta tapahtumasta olemme myös poistuneet hieman viisaampina ja uusien ideoiden kera, eli käynnit eivät suinkaan ole olleet pelkkää huvia.

Varsinaisiksi myyntitapahtumiksi noita esittelyitä ei voi kuitenkaan luonnehtia. Mikä lie syynä, että tähän mennessä vain yhden firman edustaja on ollut aktiivinen tiedustelemaan tilannettamme siinä missä kollegansa ovat jututtaneet (ilmeisesti) kavereitaan tai muuten vain pysytelleet hyvin vaitonaisina. Välttämättömimpiä tietoja on saanut kysellä milloin sinänsä taloyritykseen liittymättömältä maansiirtourakoitsijalta ja milloin pankin edustajalta. Palvelun taso on ollut, ihme kyllä, yhtä olematonta kuin naisena autokaupoissa.

Nyt on tartuttava itse härkää sarvista ja sovittava henkilökohtaisia tapaamisia muutaman firman kanssa. Vielä kun tietäisi, mitkä niistä ovat varteenotettavia ja mitkä taas ajanhukkaa. Korvat hörölle ja ankaraa googletusta kehiin ;)

Ei kommentteja: