Sivut

21.2.2013

Visio kodinhoitohuoneesta

Törmäsinpäs tuolla Murusta asiaa -blogissa pariin innostavaan kuvaan, joiden pohjalta taitaa mennä vielä meidän pohjakuva uusiksi! Siellä on nimittäin kuvattuna asuntomessuilla esillä ollut kodinhoitohuone, joka kelpaisi kyllä meillekin. Kurkkaa ihmeessä kuvat linkin takaa!

Erityisesti ihastuin tuohon itselläni vasta ajatuksen tasolla olleeseen kunnolliseen kura-altaaseen ja sen jatkumona olevaan pitkään työtasoon. Itse laittaisin kylläkin tontista johtuen ikkunan työtason päälle. Meillä kun on pitkäturkkinen koira niin tarvitsemme hyvän paikan sekä tassupyykille, että isompaankin pesuun. Tason päällä puolestaan voisi olla mukavampi föönailla, kun näkee uloskin. Yläkaappien kanssa se tosin jäisi haaveeksi, kun ikkuna sijoittuisi välitilaan... Ihan tarpeeksi on joka tapauksessa tullut tuijoteltua pelkkää seinää tässä vuosien mittaan.

Taloonhan saisi reilusti lisää tilaa, kun siirtäisimme tuon teknisen tilan varaston puolelle. Mukavampiahan ne neliöt sisällä hyötykäytössä ovat! Jos varastotila meinaa loppua kesken, on vain ryhdyttävä karsimaan turhaa roinaa vähemmäksi. Tällä mennään ;)

3 kommenttia:

muru kirjoitti...

Heippa! :) Kiva,että kuvista on ollut hyötyä suunnitteluun.
Tsemppiä projektiin! :)

Christa kirjoitti...

Me päädyimme laittamaan kurapisteen ja kodinhoitohuoneen erilleen, jottei se kura likaa puhtaita vaatteita. Taloa suunnitellessamme luin useita kommentteja jo valmistuneista taloista, että monet olivat kokeneet hankalaksi kuraisten vaatteiden /koiran /jne ja puhtaan pyykin käsittelyn samassa tilassa.

~Laura~ kirjoitti...

Koska kodinhoitohuoneen alue menee vielä täysin uusiksi, on hyvä ottaa siinä tuo pyykinkäsittelyasiakin huomioon. Ainahan sitä voi rapatessa vähän roiskua!

murulle kiitokset tsempeistä ja ideoiden välittämisestä!